Vertaal/translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

We hebben 84 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

6072561
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles vanaf 22 maart 2012
1054
1824
11394
13592
30030
388978
6072561

Uw IP: 3.210.184.142
16-05-2021 17:24

Zogezegd

Bij het Bredase wijnbedrijf Walraven Sax kondigen ze een feestje aan. Maar dat gebeurt in bedroevende taal. Kennelijk is er geen vangnet, waarmee ontsporingen worden voorkomen. Slordig, want een wijnbedrijf wordt er wel op afgerekend. Hieronder volgt het bericht vol miskleunen. De risée van de dag: m o u s s e r e n d e  wijnproducenten. Een ongekende bezienswaardigheid.

“Schlumberger is de oudste en meest bekende M O U S S E R E N D E wijnproducent van Oostenrijk en behoort (er stond eerst BEHOORD) tot de TOP10 MOUSSERENDE WIJNPRODUCENTEN (!) ter wereld. Al sinds de oprichting in 1842 worden alleen de beste Oostenrijkse druiven gebruikt en KRIJG (!) Schlumberger, net als champagne, HAAR(!) bubbels door een tweede vergisting op de fles (méthode traditionnelle).

 

De uitzonderlijke verfijnde en elegante smaak is het resultaat van HOOGWAARDIGE DRUIVEN(!), in combinatie met geavanceerde productietechnieken en regelmatige kwaliteitscontroles. Schlumberger is een perfecte begeleider bij asperges, lichte vis-en vlees(!) voorgerechten en bij gerechten met schaal-of schelpdieren. Op zoek naar een veelzijdig wijnhuis? Met Schlumberger vormt u altijd een goed duo!

 

Een jaar met een gouden randje

Dit jaar is een bijzonder jaar aangezien het huis Schlumberger HAAR(!) 175-JAAR(!) bestaan viert! Trots op de lange geschiedenis, hoge kwaliteit en de combinatie van traditie en innovatie, reden voor een feestelijke JUNI MAAND (!)

 

En dat vieren we graag samen!

NAAST(!) diverse publicaties en andere PR, zijn er in de JUNI Schlumberger MAAND (!) ook interessante jubileumacties:

- Zeer scherpe HORECA ACTIES (!)

- Speciale scherpe acties voor de wijnhandel

- Win actie: vier mee en maak kans op een gepersonaliseerde magnumfles om samen te proosten!

- Schlumberger bij Lekker Venlo

Op 15, 16, 17 en 18 juni zal Schlumberger DAARNAAST(!) aanwezig zijn bij het culinaire event ‘Lekker Venlo’. Vier dagen lang kunnen gasten GENIETEN VAN EEN sfeervolle en intieme culinaire BELEVING (!) en proosten met Schlumberger! 

 

Dus….in de maand juni komt u Schlumberger overal tegen!”

 

Maar nu al het tegendeel van een taalfeest. Daar proosten we maar liever niet op.