Vertaal/translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

We hebben 86 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

6072677
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles vanaf 22 maart 2012
1170
1824
11510
13592
30146
388978
6072677

Uw IP: 3.210.184.142
16-05-2021 18:12
×

Attentie

IMAGESIZER_ERR_ACCESS

Zogezegd

Een korte Zogezegd deze keer, die voornamelijk aandacht besteedt aan kromtaal, foute uitdrukkingen en rammelende zinnen op één en dezelfde website. Er zijn nog teveel lieden op het web die aan zelfoverschatting lijden en zich voor wijnleraar uitgeven, terwijl ze hun eigen taal niet eens beheersen. Lees en frons:

 

“Wijs in Wijn helpt jou in een “lekker” wijnleven!

Achter wijn VERSCHUILEN een hoop VRAAGTEKENS DIE HET VOOR JOU LASTIG MAKEN de juiste wijn te kiezen.

 

Wanneer je een fles wijn KOOPT bij de slijter of IN EEN RESTAURANT wil je ALS EERST weten hoe de wijn smaakt. Ben je een echte liefhebber van wijn, wil je ook weten van welk druivenras de wijn  gemaakt is, waar de wijn vandaan komt en hoe de wijn is gemaakt. Van welk jaar is deze wijn? En wat is het verschil tussen de Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland EN FRANKRIJK  behalve de prijs?

Wanneer je zelf geen op deze VRAGEN ZUL je snel geld verliezen aan miskopen. En dat is zonde!

 

 

Wijs in wijn is een wijn advies PLATVORM WAT jou HELPT MET al je VRAGEN over wijn. Hier vind je een handige wijncursus die antwoord geeft op de vraag hoe je het beste tot je wijnkeuze kan komen. We geven een hoop wijnadviezen in allerlei vormen. Zo geven we wijnadvies over welke wijn je het beste bij een gerecht kunt drinken en we helpen je de juiste wijnkeuze te maken voor verschillende gelegenheden. Ook over wijnboeken en wijnaccessoires geven we uitgebreid advies.

Met de beste adviezen van Wijs in Wijn als specialist zul je dus geen geld meer verliezen aan miskopen!

 

Wijs in Wijn is een onafhankelijk ADVIES PLATVORM WAT betekent dat we wijnen adviseren uit diverse wijn webshops. De online wijncursus is gratis te volgen en alle wijnadviezen zijn geheel vrijblijvend”.

 

In de wijntaal-tuin viel verder op:

*’Dat die witte wijn in het zwarte glas rood leek, had hij niet MEEGEKREGEN’. Komt van het Duitse ‘mitgekriegt’ en is kritiekloos overgenomen.

*’De wijngaard lag in de DICHTBEVOLKTSTE streek van de provincie’, aldus  een burgemeester voor de radio. Hij houdt er z’n eigen overtreffende trap op na.

*’Nadat de champagnekurk had geknald gaf hij de AFTRAP voor de opening van het buffet’. Er wordt al enige tijd niets meer GEOPEND. Sterker nog, ik las in een winkelstraat: ‘Wij zijn GESLOTEN voor de officiële AFTRAP’.

 

Vermijd verder in de wijncommunicatie dit  nationaal rondzingende cliché :

0 Ik ga ervan uit dat…

Zit al bijna op het zeg-maar-niveau.

O Om ervoor te zorgen dat...

De meest gebruikte stoplap in de actuele (politieke) communicatie