Op 15 mei vindt in Amsterdam het Italian Winemakers event plaats en biedt wijnprofessionals de gelegenheid om de beste Italiaanse wijnen te ontdekken en contact te leggen met 35 Italiaanse wijnproducenten. Tijdens het evenement is er een breed scala aan Italiaanse wijnen te proeven, waaronder zowel gevestigde als opkomende wijnhuizen. Bovendien is het een uitgelezen kans om te netwerken met andere professionals uit de wijnindustrie, groeimogelijkheden te bespreken en zo meer te weten te komen over nieuwe trends.

 

 


Gedurende het Italian Winemakers event zullen 35 wijnproducenten uit verschillende Italiaanse wijnregio's wijnen meebrengen om te laten proeven en expertise te delen met Nederlandse sommeliers, wijnhandelaren en importeurs. Daarnaast wordt er kennis gemaakt met de nieuwste wijntechnologieën en -apparatuur, die kwaliteitsverbetering en efficiëntie van wijnproductie en -distributie bevorderen.

 


Het Italian Winemakers event is een must-visit evenement voor iedereen die betrokken is in de wijnsector. Het belooft een interessant en leerzaam evenement te worden. Ontdek de verschillende wijnen en tradities van de verschillende Italiaanse wijngebieden.