Vertaal/translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

We hebben 235 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

6340169
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles vanaf 22 maart 2012
1601
1233
5416
10893
32010
661453
6340169

Uw IP: 3.239.50.33
21-10-2021 22:38

Lach door de dag

Enige zelfreflectie kun je hem niet ontzeggen. Tot die bevinding kwamen wij toen we de kop lazen boven de recente ‘column’ van  de Perswijn-baas. Die luidt vandaag:

 

 

Overpeinzingen op maandag: Nutteloos

 

We citeren daaruit enkele passages:

 

‘Een van de leukste dingen van het schrijven van deze columns, een beetje badinerend ‘overpeinzingen’ genoemd, is het lezen van de commentaren. Gelukkig zijn mijn lezers uitermate beschaafd, zodat nare en vervelende reacties -waar de sociale media tegenwoordig vol mee staan- op deze plek gelukkig helemaal ontbreken. Het blijft vooral heel netjes en beleefd. Sommige reacties zijn spot on, andere slaan de plank (een beetje) mis’

 

Hier glijdt de chef van het 'prachtblad' zelf weer eens stevig uit. Want het leukste van het SCHRIJVEN vindt-ie het LEZEN.

 

Vorige week schreef de man over de achterhaalde en naar diens oordeel ‘nutteloze’ matigingscampagne met behulp van het mannetje Wim.  Daar reageerde ene Joop Gonda Rigter op en de Overpeinzer geeft als repliek:

 

‘Hij vindt het een nutteloze overpeinzing, die geen bijdrage levert aan de discussie rond een gematigd alcoholgebruik. Dat KLOPT HELEMAAL. Ik wilde een bijdrage leveren aan de discussie over het (on)nut van dit soort publiekscampagnes. Misschien wil ik het nog wel eens over alcoholconsumptie hebben, maar voor een wijnschrijver is dat een lastig onderwerp. En nutteloos. Al deze overpeinzingen zijn FEITELIJK NUTTELOOS. Maar wel LEUK om te schrijven’.

 

Of die lezers dat ook allemaal lezen en ook nog ‘leuk’ (blijven) vinden, is de vraag. De meerderheid reageert uit desinteresse of luiheid nooit. Maar dat wil absoluut niet zeggen dat ze in stilte wensen: ‘We want more’.