Lach door de dag

Nieuwste methode van stunt-'marketing' al vernomen? Lees dan deze 'verleidings'-manoeuvre van prijsbreker Wijnvoordeel. Wijn met een veeg. Op het etiket. Maar weer niet op alle etiketten. Het spijt de bodega die de wijnen zo slordig had ingepakt. En jij hebt er alleen maar geluk bij. Want....? Precies: extra beschadigingskorting. Wijn voor minder dan de helft. Is dan niet verboden? En welke truc zit daar weer achter? Hoe verzinnen ze het:


Beste meneer Bindels,

Vorige week kwamen er ein-de-lijk weer een aantal doosjes van onze “Gouden Chileense wijn van het jaar”, de Castillo Santa Paulina Reserva Carménère (!) binnen. Zowel Henriët als ik zijn beiden enorm liefhebber van wijnen uit Chili, vandaar dat we niet konden wachten om het eerste doosje te openen en de wijn te proeven. Tot onze teleurstelling zat er op het etiket van de eerste de beste fles die we uit de doos haalden een grote veeg. Na een aantal steekproeven te hebben gedaan, bleek dat er op de etiketten van nog een klein aantal flessen eenzelfde soort veeg zat. Gelukkig smaakte de wijn er zeker niet minder om, maar mooi was anders.

Na contact te hebben gezocht met de wijnmaker van Santa Paulina, bleek zijn zoon de dozen iets te onzorgvuldig te hebben ingepakt. Ook hij baalde hier natuurlijk enorm van en besloot om ons een fikse korting te geven. Zoals u weet, steken we bij Wijnvoordeel dit soort onverwachte voordelen niet in eigen zak, maar geven we dit direct 1 op 1 aan u door!

Profiteer nu van extra “meevaller-korting” en bestel de tweevoudig goudbekroonde Carménère Reserva van Castillo Santa Paulina niet voor 11,98/5,99 maar voor slechts 5,39. Verzilver snel uw onderstaande kortingscode.

Uw kortingscode*: MEEVALLER

Uit onze steekproef bleek dat er slechts op het etiket van een klein aantal flessen een veeg zat. Verder doorstond de wijn met vlag en wimpel onze strenge kwaliteitstest. Dit is dus de ultieme buitenkans om deze Chileense topper met extra voordeel in te slaan, OP=OP