Vertaal/translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

We hebben 132 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

6074598
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles vanaf 22 maart 2012
144
1414
1558
11873
32067
388978
6074598

Uw IP: 34.237.52.11
18-05-2021 01:04

Lach door de dag

Opnieuw is er een knullig en doorzichtig ‘persbericht’ van Oud, Reuchlin en Boelen(ORB) afgevuurd op de horeca. Daarin wordt in feite verteld dat café’s en bars geen verstand hebben van fatsoenlijke huiswijnen en het daarom beter aan dat bedrijf kunnen overlaten wat er geschonken wordt. De simpele ziel die deze tekst heeft gecomponeerd heeft kennelijk geen benul van wat serieuze (wijn)media aan ‘verteerbare’ persberichten wensen te verspreiden.

 

Hoogstens kneuzen zonder enig onderscheidingsvermogen laten zich voor de commerciële kar van zo’n wijnnegotie spannen. Hou op met meuk en neem liever onze huiswijnen, luidt de voorspelbare boodschap. Daar wordt dan een niet nader aangeduid ‘grootschalig onderzoek’ bijgesleept dat duidelijk moet maken wat horeca-bezoekers tekort komen als ze niet de ‘Goede Huiswijn’ van ORB krijgen ingeschonken. Daar willen ze ’GEHOOR geven aan de GELUIDEN’ van horeca-klanten en daarom ‘start er een NIEUW INITIATIEF’. In het taalkreupele ‘persbericht’ valt ook nog te lezen dat het SCHENKEN van een huiswijn vaak wordt ONDERSCHAT en dat de WIJNBELEVING moet worden VERHOOGD. En zo blaat die taalbarbaar, die zichzelf nogal eens herhaalt, daar maar door. Zonder dat de directie in de gaten heeft hoe het bedrijf zich met dat benedenmaatse ‘persbericht’ landelijk belachelijk maakt. En al die inspanning is er dan op gericht ‘MEER WIJNBELEVING TOE TE VOEGEN IN het etablissement’.

Mochten je tenen na deze onzin nog recht staan, doop ze dan vooral niet in die SLURP! van vini-clown G., die in het huiswijn-‘programma’ zo nodig weer moet worden aanbevolen. Komt u dat ‘persbericht’ ergens tegen zap het dan weg of druk de ‘delete’- knop in.

 

HET GEBLAAT

 

Lees en gruw van het navolgende 'creatieve' proza:

 

‘Amsterdam, 7 mei 2015 – Regelmatig verschijnt het onderwerp ‘huiswijnen’ in de media. De kwaliteit van de huiswijnen neemt langzaamaan toe maar de Nederlandse horecabezoeker wordt NOG STEEDS REGELMATIG (!) nog steeds teleurgesteld. GROOTSCHALIG onderzoek (Welk?) onder zowel horecabezoekers als horecaondernemers, laat zien dat de kwaliteit van geschonken huiswijnen in Nederlandse cafés en bars te wensen overlaat. Zo BESTEMPELT slechts 2,8% van de ONDERVRAAGDEN horecabezoekers de kwaliteit van de huiswijn in een etablissement MET ‘goed’. Uit het onderzoek blijkt tevens dat horecabezoekers goed glaswerk, duidelijkheid over de wijn, getraind personeel en een goede prijs-kwaliteit verhouding(spelling!) erg belangrijk vinden*. Wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen geeft GEHOOR aan deze GELUIDEN en start daarom een nieuw initiatief om het kwaliteitsimago van huiswijnen in de horeca te verbeteren en huiswijn zo het visitekaartje te maken van het etablissement.

VERHOGEN van wijnbeleving en kwaliteit
Horecaondernemers die deelnamen aan het onderzoek, blijken zich vaak gedwongen te voelen om voor bepaalde wijnen van hun vaste leverancier te kiezen of verliezen het overzicht door het ruime aanbod aan ‘goedkope’ wijnen. Het SCHENKEN van een goede huiswijn wordt door horecaondernemers vaak ONDERSCHAT, terwijl het juist een erg belangrijke FACTOR is in de BELEVING van de gast*. Oud Reuchlin & Boelen vindt het schenken van een goede huiswijn VAN GROOT BELANG (!) en introduceert daarom het ‘Hier Goede Huiswijn’ programma (spelling!). Het initiatief is gericht op het café en bar segment (spelling!) in de Nederlandse horeca. Door het aanbieden van het Hier Goede Huiswijn programma (spelling!) wil de wijnimporteur de BELEVING en de kwaliteit van huiswijnen verbeteren en daarmee de huiswijn een beter imago geven.


Hier Goede Huiswijn programma
Het Hier Goede Huiswijn programma ( spelling!) biedt de horeca ondernemer ( spelling!) een uitgebreid pakket met tips & tricks om meer wijnbeleving TOE TE VOEGEN IN het etablissement. WijnTRAINING van het personeel is hier een belangrijk ONDERDEEL van.( Van die beleving?) DAARNAAST ( Waarnaast?) biedt het programma de ondernemer een aantal unieke reclamematerialen die de ZICHTBAARHEID van de huiswijn verhogen. Om de kwaliteit van de huiswijn te kunnen garanderen, zijn er voor het Hier Goede Huiswijn programma (spelling !) een aantal kwalitatieve huiswijnen, waaronder bekende merken als Lindeman’s, Slurp! en Luigi Bosca geselecteerd uit zowel de nieuwe als de oude wereld.

 

Over Oud Reuchlin & Boelen
Oud Reuchlin & Boelen is opgericht in 1733 en is daarmee de oudste en één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Het bedrijf richt zich met zijn portfolio op horecabedrijven en gespecialiseerde wijnwinkels en staat bekend om zijn brede premium merken portfolio. (spelling !)

Voor meer informatie zie: www.orbwijn.nl.

Doe maar niet!