Genieten van de onmiskenbare kwaliteit van wijnen uit het Ribera del Duero gebied én tegelijkertijd kans maken op het winnen van een wijnklimaatkast? Dat is ongetwijfeld een win-win! Dit gerenommeerde gebied pakt dit jaar groots uit en deelt maar liefst zes klimaatkasten uit. Bij aankoop van Ribera del Duero wijnen via geselecteerde wijn webshops maken wijnliefhebbers al kans. Deze wijnklimaatkast maakt het makkelijker om te genieten van uitzonderlijke Ribera del Duero wijnen op de perfecte temperatuur. Kijk voor de actievoorwaarden en meer informatie op www.riberadelduero.es/nl.

 


Speciaal voor deze actie zijn 6 vooraanstaande wijn webshops geselecteerd. De deelnemende wijn webshops zijn ‘Grand Cru Wijnen’, ‘Best of Wines’Spanjewijnland.nl’, ‘Perfecte Wijn’ ‘Premier Cru Wijnen’ en ‘Wijnvoordeel’. Stuk voor stuk beschikken deze webshops over een bijzonder en breed aanbod van Ribera del Duero wijnen. Deze webshops zijn beslist de moeite waard om eens te bezoeken, wegens hun buitengewone en professionele service. Daarbij maak je nu bij aankoop van minimaal twee Ribera del Duero wijnen, via een van deze webshops, kans op een wijnklimaatkast t.w.v. €279,. Deze ruime klimaatkast van Gastro biedt plaats aan 28 flessen, met een instelbare temperatuur van +5 tot +18 °C. Natuurlijk bewaar je Ribera del Duero wijnen op een perfecte temperatuur van 16°C.


In totaal verloot Ribera del Duero 6 wijnklimaatkasten, één per deelnemende webshop. Deelnemen aan de actie gaat automatisch bij aankoop van minimaal 2 Ribera del Duero wijnen. Mocht je via Spanjewijnland een bestelling plaatsen, dan geldt een minimale aankoop van 6 flessen (1 doos). Bestel je via Grand Cru Wijnen, Perfecte Wijn of Wijnvoordeel, vergeet dan niet de code: RD2023 te vermelden, dan doe je automatisch mee met de actie. Wil je toch zeker zijn van je deelname dan kun je een extra bevestigingsmail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De looptijd van de actie is 2 maanden en loopt af op 30 juni 2023. Na afloop van de actie, mid-juli 2023, worden de winnaars bekend gemaakt. Meer informatie over de voorwaarden van de actie is te vinden op www.riberadelduero.es/nl.