Vertaal/translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

We hebben 173 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

6132146
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles vanaf 22 maart 2012
383
1502
383
15256
27432
442528
6132146

Uw IP: 3.234.252.109
14-06-2021 05:03

Weer vertrek Wijnacademie

De Wijnacademie heeft de laatste tijd met nogal wat personeelswisselingen te maken gehad. Het bestuur is vrijwel geheel vernieuwd. Enkele weken nadat de nieuwe voorzitter Henrico van Lammeren in functie is getreden, heeft nu de opleidingsmanager Klazien Vermeer te kennen gegeven bij de academie te vertrekken. Ze is er 11 jaar werkzaam geweest. De reden van vertrek wordt in een brief aan de docenten niet genoemd. Maar dat Vermeer en de nieuwe voorzitter geen knuffelcontact hadden is binnen de academie geen geheim. Of en zo ja waar de vertrekkende manager een nieuwe functie heeft aanvaard is evenmin bekend gemaakt. De academievoorzitter heeft de de docenten het volgende schriftelijk meegedeeld:

 

 

 

Beste docent aan de Wijnacademie,


Onze opleidingsmanager Klazien Vermeer heeft aangegeven haar werkzaamheden voor de Wijnacademie na 11 jaar te willen beëindigen. Het bestuur zal op korte termijn de werving voor een opvolger starten. Wij staan daarin natuurlijk open voor suggesties uit uw netwerk.


Klazien heeft toegezegd haar werkzaamheden zo goed mogelijk over te willen dragen aan haar opvolger. Gezien de hoeveelheid en diversiteit van haar taken zal dit enige tijd in beslag nemen. Het streven is deze overdracht in het eerste kwartaal van 2021 af te ronden.


We weten dat haar hart bij de Wijnacademie ligt en realiseren ons dat het enige tijd zal vergen voordat we allen weer gewend zullen zijn aan een nieuwe ondernemende en gastvrije manager.

 

Het bestuur is veel dank verschuldigd aan Klazien voor haar grote inzet en betrokkenheid bij de Wijnacademie. Op een geschikt moment zullen wij op passende wijze afscheid van haar

nemen.
Rest mij u goede Kerstdagen en een zeer voorspoedig 2021 toe te wensen.


Namens het bestuur van de Stichting Wijnacademie,
Henrico van Lammeren, voorzitter