Vertaal/translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

We hebben 45 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

6066177
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles vanaf 22 maart 2012
1284
1516
5010
13592
23646
388978
6066177

Uw IP: 3.236.231.61
12-05-2021 17:04

Taghi dronk dure wijn

Vierhonderd euro kostte de Pomerol Château d’Evangile, die Ridouan Taghi bij z’n arrestatie in Dubai met z’n vriendin op de bank en tussen de peuken aan het leegmaken was. Nieuwsuur gaf over die aanhouding allerlei bijzonderheden maar meldde niets over de dure dorst van de crimineel, die daarmee vergat dat-ie moslim was en dus geen alcohol hoort te drinken. De website VICE dook erin en meldde:

 

 

‘Nieuwsuur bracht werkelijk álles in beeld. Hier stond de vuilniszak die uiteindelijk tot de ontdekking van zijn schuilplaats leidde, dit is een boom die werd verzorgd door een tuinman die nooit wat merkte van Ridouans aanwezigheid. In deze bank verstopte Taghi een half miljoen Dirham. Kijk naar de foto hierboven. Op dit kussen zat hij, met zijn vriendin. Dit zijn zijn peuken en zijn rode wijn.

 

Wijnetiquette

“De manier waarop hij de folie van de fles heeft gesneden zou nog een paar jaar extra in de bak moeten opleveren.” schreef “Vixenpf”. “En wie laat dat plastic netje er in hemelsnaam omheen zitten?” vulde “pintail507” aan. Ook werd het niet chic bevonden dat Taghi deze bordeaux uit een glas dronk dat eigenlijk voor bourgogne bestemd is. “Dat vond hij er zeker hot uitzien,” schamperde Condorkhan. Als we Reddit mogen geloven had Taghi zijn half miljoen Dirham beter in een goede wijnetiquettegids kunnen steken dan tussen de kussens van zijn bank”.

 

Denk je dat Taghi een kenner is?, vroeg Vice aan nog aan Ilja Gort.
Antwoord: ‘Je hebt mensen die dit soort dure flessen drinken uit liefde voor wijn, maar je hebt ook mensen die alleen maar naar de prijs kijken. Die gebruiken het als statussymbool. "Ik bestel een fles van 1000 euro, dan zal het wel goed zijn”.