We hebben 204 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

3952094
Vandaag
Gisteren
Deze week
-
Deze maand
Vorige maand
Totaal vanaf maart 2013
489
1437
489
1311423
8200
48936
3952094

Uw IP: 34.204.198.244
06-07-2020 07:39

Rare Perswijn-regels

Perswijn heeft voor dit jaar weer een aantal mooie proeverijen op de agenda staan. Maar wie daar een bevriende wijnmaker treft die je nog eens een wijn uitgebreider thuis wil laten proeven, moet oppassen. Want die krijgt te maken met een aantal door de organisatie bedachte spelregels, die je als argeloze proever in verlegenheid kunnen brengen. Omdat niet iedereen van die regels op de hoogte is voordat hij gaat proeven. Onder de voorwaarden is in de paragraaf evenementen opgenomen dat u onder geen beding cadeau gedane flessen uit het proeflokaal mee naar buiten mag nemen. Wie dat te goeder trouw doet, kan door de proefpolitie voor schut worden gezet. In die voorwaarden staat ook dat de organisatie de regels zelfs ter plaatse kan aanpassen.

 


Je bevriende wijnmaker moet dus zelf naar de achterdeur om je buiten die fles aan te reiken. Je mag van Perswijn ook niet meer achter het stuur als je bij langdurig proeven toch iets hebt doorgeslikt en dus alcohol hebt gedronken. Sluiten ze je dan op, pakken de gorilla’s de autosleutels af en stoppen ze je dan in een taxi?


Passen die bedenksels nog wel in de huidige verhoudingen? En hoe zit het met al die flessen die Perswijn zelf binnen krijgt en nooit bespreekt?
Hier volgen enkele regels:

 

Evenementen

19.1 Op Perswijn evenementen is het niet toegestaan reclame te maken voor uw bedrijf zonder toestemming van Perswijn.

19.2 Perswijn kan u (verdere) toegang ontzeggen wanneer wij vinden dat u niet gepast gekleed bent, constateren dat u zich ongepast GEDRAAGD(!) en/of zichtbaar onder invloed bent van alcohol.

19.10 Het is niet toegestaan alcohol te drinken op onze evenementen en daarna nog een voertuig te besturen. Wij adviseren u de spuugbakken te gebruiken of met het openbaar vervoer te reizen.

19.11 Het is niet toegestaan volle of aangebroken wijnflessen mee naar buiten te nemen. Ook niet als deze gekregen zijn van een standhouder.

19.12 U blijft TEN ALLE TIJDE (!) zelf verantwoordelijk voor uw meegebrachte goederen. Perswijn is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw goederen.