We hebben 197 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

3345862
Vandaag
Gisteren
Deze week
-
Deze maand
Vorige maand
Totaal vanaf maart 2013
946
1746
7140
698771
35417
56911
3345862

Uw IP: 3.81.28.94
23-08-2019 12:50

Franz verzint wijnfruit

Wijn-aanleuner Franz Lampe van De Wijnbeurs maakt het deze keer te bont. Hij vertelt z’n leden en website-bezoekers dat-ie een wijn met WEELDERIG AMARONE-FRUIT aanbiedt, terwijl die wijn uit Zuid-Italië komt en gemaakt is van negroamaro, primitivo en merlot. Die mogen dan wel vooraf gedroogd zijn, maar dat is dan ook alles wat de daarvan gefabriceerde wijn met AMARONE gemeen heeft. Die smaakt in de verste verte niet naar die Capo Zafferano, laat staan die die voor het genoemde bedrag te koop is. Franz’ zal wel weer een goedpraters-smoesje bij de hand hebben, maar feit blijft dat ie deze keer een keiharde onwaarheid verkondigt. Slimme piratenstreekjes? Niet voor degenen die hem al langer doorhebben.


Hoogstens goedkope trucs, die inmiddels het handelsmerk van deze linke uitstalkraam zijn geworden. E-lucious, de paraplu-organisatie waaronder Franz’ werkt, lijkt op het woord illusie. Beter kunnen wij de oprechtheid van aanleuner Franz’ niet beschrijven. Dat hij met ruggesteun van z’n bazen maar blijft doorgaan met onwelriekende praktijken, zegt genoeg over de handelsmoraal die daar heerst. Wie pakt hem eens stevig aan?

Het ‘super’-aanbod van Larie Franz’:


Capo Zafferano Rosso Appassimento

 

Warm rood/zwart met diepe kern. Verleidelijk open en zwoel van geur met pruimen, cassis, krenten, Italiaanse kruiden en cacao. Mondvullend breed en romig van smaak met weelderig donker kersenfruit, zwoele cassis, rozijn, vijg, karamel en vanille. Verleidelijke appassimento met het WEELDERIGE FRUIT VAN AMARONE Bekroond met 96/100 punten door Luca Maroni. Gelijke delen Negroamaro, Primitivo en Merlot. 14,5% alc. Vier maanden gerijpt op eiken. Lekker bij een kruidige stoofpot, oude kaas met vijgencompote en gegrild vlees.