We hebben 78 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

2986050
Vandaag
Gisteren
Deze week
-
Deze maand
Vorige maand
Totaal vanaf maart 2013
1625
1672
12802
330956
31432
56741
2986050

Uw IP: 34.229.194.198
17-02-2019 21:54

‘Ideale’ feestwijn

Leve de Metro-mentaliteit. Dit krantje ziet het als ‘entertainment’ om Winabis voor de feestdagen aan te bevelen. Dat is dat spul met cannabis-kleuren, waarover Wijnwijs al eerder heeft bericht. En dat noemen ze bij dat blaadje ‘de ideale wijn voor bij het gourmetten’. Over smaak valt dus te twisten. De quasi-populistische tekst waarin die wijnaanrader is gegoten, zegt genoeg over het kerst-‘genoegen’ dat ze zich bij Metro voorstellen. Als je niks beters weet of kunt, ga je ‘gourmetten’ met dat ‘groene goedje’, zonder dat je daar ‘knijtertje stoned’ van wordt. Altijd leuk, zo’n sfeerverzieker’, roept de tekstbraker uit.

 

‘Culinaire barbaren van polderland, verenigt u onder de Metro-vlag en wordt alvast vóórslikker met dit ‘advies’:

 

“De feestdagen komen steeds dichterbij. Natuurlijk is het lekker om even een flesje wijn open te trekken voor bij het gourmetten. Wil je deze ervaring nog relaxter maken? Dan is deze wijn wellicht wel een aanrader voor jou, er zit namelijk cannabis in.

 

Winabis, heet dit groene goedje. De naam mag dan wel niet zo creatief zijn, bijzonder is deze wijn zeker te noemen. Je kan niet knijtertje stoned van deze wijn worden, omdat het stofje THC niet aanwezig is in de fles. Anders zou het ook illegaal zijn in The UK, waar deze substantie vandaan komt.

 

De Winabis is een Sauvignon Blanc met tinten cannabis, waardoor- ie de groene kleur krijgt. Ook een leuk cadeautje om aan je maten te geven. Zeg dan niet tegen ze(!) dat er geen THC zit, zo weet je meteen wie er nep stoned(!) zit te doen. Altijd leuk zo’n sfeerverzieker! Er is nu ook een Nederlandse variant van dit bijzonder goedje uitgekomen. Die kost 19,95 euro”.