We hebben 57 gasten en geen leden online

Nieuwe wijnpluggers

Weer een nieuwe verkooptruc van de prijsbrekers uit Gorredijk. Je herhaalt een bericht, maar dan met een andere, gepersonaliseerde, afzender. Tot nog toe waren dat René Tulder en partner Henriëtte. Maar sinds vandaag zijn daar 'Bauke en Juliëtte' bijgekomen. Die sturen een bericht met precies dezelfde tekst als die van de Tuldertjes. Daarmee denken ze onder het adagium: 'Herhaling loont' meer te verkopen. En ook nu gaat het weer om 'afbraakprijzen' voor wijnen 'waarop wij de hand hebben weten te leggen'. Lees de volgende tekst:

 

"Onze spectaculaire Winter Solden wordt nu nog veel gekker! Wij hebben namelijk gisteren de hand weten te leggen op een kleine restpartij van twee schitterende Spaanse wijnen die tot nu toe uitsluitend bij restaurants en hotels verkocht werden. Natuurlijk kunnen wij u de dure horeca-prijs laten betalen, maar onze naam is niet voor niet voor niets Wijnvoordeel, dus dat gaan wij NIET doen!

Profiteer nu direct van deze unieke kans en bestel de heerlijke sappige wijnen van Mil Aroma’s voor een ware afbraakprijs! Ga snel naar deze wijnen en overige topaanbiedingen in onze Winter Solden.

Let op! Gezien de beperkte voorraad worden orders afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Geen verkoop aan handelaren.

Veel wijnplezier,
Bauke & Juliette"