We hebben 74 gasten en geen leden online

Wijn bij de Chinees

Het ‘wijn’-paar Stephan en Ilona, oftewel de familie Pos, komt weer naar Nederland. Want de promototen van dit tweetal willen voor de Kerst nog een klapper maken. Alleen: ze brengen het anders. Die komst moet, joost mag weten waarom, worden GEVIERD. Uiteraard weer met een actie. Ze hebben in Chili de Chinees zo gemist, dat ze daarom ‘MET JOU’ naar hun favoriete restaurant willen. Of jij dat bent, hangt dan af van de bestelling die je bij de bekende wijnprijskraker doet. Ligt die er voor 20 december, dan maak je ‘automatisch’ kans op 29 december mee te mogen eten. En misschien ook nog wel op de video te komen staan. Om het eens met Wijnvoordeel te zeggen: het ULTIEME cadeau.


Daar hebben ze, zoals vandaag geadverteerd, ook weer een andere ULTIEME kerstwijn, dan wij eerder meldden. Kennelijk zijn sommige wijnen ULTIEMER dan andere.
De vraag is wanneer die RTL-kijkers, die zich geregeld door al die doorgestoken-kaart-vertoningen worstelen, nou eens doorkrijgen dat ze ULTIEM voor een reclamekar worden gespannen. Niets is wat het lijkt. En dat wordt kennelijk door de massa geslikt.

Wij het ergst verslaafd is aan deze raddraaierij kan dit weekeind trouwens naar de Jumbo, die kennelijk ook al in het promocomplot zit. Daar kunnen ze de Posjes dan persoonlijk aanraken. Zijn er nog mooiere wijnmomenten voor het murw ge-pr-de volk?