We hebben 80 gasten en geen leden online

Meer wijnkleuren

De kleurprofeet heeft weer toegeslagen. Deze keer is de gepushte ‘trend’- wijn niet blauw maar ’Pink’. Volgens de importeur gaat het om een Spaanse rosé. Oranje had ie eerder ook al in de aanbieding. Nog even en alle kleuren van het spectrum worden over ons uitgestort. Drinkbaar? Dat riep de man over die blauwe wijn ook. Om je ruiten mee te wissen, zei een collega eerder. Dus afwachten voor welk glas die Pink dan weer deugt. Aardbeien, framboos en een ‘beetje suikerspin’, beweert de enige echte verkoper.

 

‘Daar waar de blauwe wijn een enorme trend was tijdens de vorige zomer en nog steeds een favoriet is, komt dezelfde importeur nu met een knalroze wijn onder de naam Pasion (!) Pink’, meldt een ‘columnist’ in Almere Nieuws.


“Blauw is nog steeds één van onze hardlopers die wij inmiddels ook importeren naar België, Macedonië, Hongarije en Hongkong. Ook zijn wij bezig om deze naar Libanon, India en Zwitserland te importeren“, vertrouwt Peter Meijer van BON Import de scribent toe.

 

De ‘columnist’ meldt verder in scheef Nederlands dat de importeur ‘NAAST ALMERE’ inmiddels is begonnen ‘MET DE UITROL van de wijn’.