Vertaal/translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

We hebben 24 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

5641554
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles vanaf 22 maart 2012
430
1674
10687
11345
31881
0
5641554

Uw IP: 3.92.74.105
20-09-2020 07:22

Cathy Moerdijk weg bij Vinites

Cathy Moerdijk, de meermaals onderscheiden wijninkoopster van het Haarlemse wijnhuis Vinites, gaat zich ‘richten op nieuwe uitdagingen’. Dat heeft de directie per mail aan de relaties laten weten. Er bestond al langere tijd wrijving tussen de leiding en de inkoopster, die enige tijd geleden het Haarlemse restaurant Wijnenko begon. Cathy gaat zich nu volledig concentreren op haar werk bij Wijnenko, dat zij samen met levenspartner Imko Binnerts opzette en inmiddels een goede naambekendheid heeft opgebouwd. De mutatie bij Vinites werd in de navolgende mailtekst meegedeeld:   

 

‘Geachte relatie,

Na een lange periode van intensieve samenwerking is er een eind gekomen aan de arbeidsrelatie tussen Cathy Moerdijk en Vinites.

Cathy heeft ons in de afgelopen 13 jaar op het spoor gezet van de invulling van een hoogwaardig wijn portfolio en hier zijn wij haar dankbaar voor.
Ook haar energieke aanwezigheid en haar enorme inzet zullen wij niet snel vergeten.

Cathy zal zich na Vinites richten op nieuwe uitdagingen, waaronder de concepten die zij samen met haar echtgenoot Imko Binnerts heeft ontwikkeld en ook in de wijnwereld zullen we haar zeker tegen blijven komen.
Uiteraard betreuren wij haar vertrek, tegelijkertijd wensen wij haar veel succes bij de nieuwe weg die ze gaat inslaan.

Cathy blijft bereikbaar via haar bestaande telefoonnummer 06-51532464 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnenkort meld ik u wie uw nieuwe contactpersoon binnen Vinites wordt, tot die tijd kunt u zich tot mij richten.

Met vriendelijke groet,

Henrico van Lammeren

Algemeen Directeur

VINITES B.V.