We hebben 58 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

3684170
Vandaag
Gisteren
Deze week
-
Deze maand
Vorige maand
Totaal vanaf maart 2013
1261
1999
9072
1032664
38693
58704
3684170

Uw IP: 3.226.122.74
21-02-2020 16:24

Heibel onder wijn-‘prikkers’

Heibel binnen de narcistische club van wijn-‘prikkers’. Een ‘moderator’ is ontslagen. Lees hoe kordaat er tegen vermolming van de saamhorigheid  is opgetreden. De hoeders van ‘normen en waarden’ melden in een ‘BERICHT VAN KENNISGEVING’ (interne uiting van dubbelspraak) het volgende:

 

“Het wijnprikbord is een internet ontmoetingsplaats waar wijnliefhebbers informatie over wijngerelateerde zaken over en weer met elkaar uitwisselen en eventueel van commentaar voorzien. De algemene omgangsnormen uit het niet virtuele leven worden geacht ook van toepassing te zijn op het wijnprikbord. Een Team van Moderatoren houdt toezicht op de normen en waarden. Een verdere uitleg vindt u onder de rubriek “Van de Redactie” aan de rechterzijde van het wijnprikbord.

 

Van een moderator wordt verwacht dat hij of zij terughoudend is. Het past niet om sturend en met het opgeheven vingertje discussies met personen aan te gaan. De verantwoording over de stijl, taalkundige onjuistheden alsmede de inhoud van een bericht of het ontbreken van bronvermelding ligt voor de volle 100% bij de schrijver van het bericht. Berichtgevers worden geacht zich aan hetgeen de Redactie hierover heeft vastgelegd te houden maar het is niet aan de Moderatoren om daar stelling in te nemen. Om die reden heeft enige maanden geleden het Team van Moderatoren één van zijn Moderatoren de wacht aangezegd en afspraken gemaakt over zijn positie en verdere deelname aan dit wijnprikbord. Die afspraak is eenzijdig geschonden.

 

Onlangs hebben wij opnieuw in een persoonlijk schrijven hierin onze positie aangegeven. Gisteren en vandaag hebben wij een aantal stappen genomen, waaronder het uitvoeren van een IP-ban op de ons bekende adressen en het gebruik van naam en aliassen geblokkeerd. Nieuwe namen, aliassen en IP-adressen zullen wij, waar wij de vinger op kunnen leggen, onmiddellijk blokkeren. Wij realiseren ons dat dit op het openforum een lastige zaak is. Wij vragen dan ook uw medewerking om op te letten en ons te informeren zodra u merkwaardigheden tegenkomt. Wij zullen alsdan een onderzoek instellen en passende maatregelen nemen”.