We hebben 23 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

4658589
Vandaag
Gisteren
Deze week
Tot en met vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles vanaf 13-11-2012
1248
1812
6595
4639125
47375
149310
4658589
Uw IP 54.162.184.214
Server Time: 2018-05-24 17:30:00

Chantals wijnverpakking

Hoe Bythegrape wordt ontkracht


Hoe verkoop je aan je klanten dat je je eigen wijn niet meer verkoopt? Chantal Driesen probeerde het met een doorzichtige PR-truc. Kondig aan dat je ‘groot nieuws’ hebt. En pak daar de boodschap in die in feite betekent dat je jezelf laat inpakken. Want de Bepalers in Gorredijk hebben besloten dat Bythegrape nu ook z’n zelfstandigheid ziet veranderen in Bythefake. Linke Derrick Neleman, ooit de naar eigen opvatting onovertroffen ‘marketeer’ die de wijnwebwinkel in de branche wilde laten meetellen, zal er bleek van zijn weggetrokken. De ooit zo aangeprezen columnisten die hij voor de commerciële kar spande zijn al enige jaren vertrokken. De webwinkel hield op de duur ook geen ‘angels’ meer over. Dat waren invliegers die gratis over wijn mochten debiteren wat echte columnisten nooit voor hun rekening zouden hebben willen nemen. En nu dan dit trieste einde, dat wordt aangeprezen als een nieuwe toekomst, met als visie ‘Organic wine is our Nature’.


Goed, de webwinkel biedt nog wel ‘eigen’ wijnen aan, maar laat die verkopen door een niet al te frisse broeder in de commercie: ‘De Wijnbeurs’. Die adverteert nu redelijk netjes, maar behoort nog altijd tot de prijsstunters die in de gaten moeten worden gehouden. Want ze schrokken er daar bijvoorbeeld niet voor terug klanten te lokken met de misleidende tekst dat ze voor een krats een ‘grand cru’ konden bestellen die dat nooit was geweest. Chantal juicht nu over samenwerking met juist dat bedrijf. Haar website is aangepast. Nieuws staat er niet meer op. En de ‘blogs’ zijn verkapte advertorials. Sic transit gloria mundi, zou Thierry Baudet roepen.
Maak hier kennis met de niet gender-neutrale luxe verpakking van Chantals treurige boodschap:

 

 

“ Beste wijnliefhebber!,

Heel trots zijn we om je via deze weg te kunnen melden dat we een duurzame samenwerking zijn aangegaan met de Wijnbeurs, een wijnbedrijf met meer dan 40 jaar historie! Zij omarmen onze visie ‘Organic wine is our Nature’ en samen willen we biologische wijn nog meer op de kaart zetten.

Inmiddels hebben wij onze website in een prachtig nieuw jasje gestoken boordevol inspiratie. Met o.a. het verhaal van onze wijnmakers, onze biologische wijnen én hierbij passende recepten. Neem snel een kijkje!

De Wijnbeurs
De VERKOPEN van onze wijnen VINDT (!) vanaf nu plaats via wijnbeurs.nl. De Wijnbeurs heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen uit een groot aantal wijnstreken ter wereld en nu dus ook onze biologische wijnselectie. Je hebt dus veel meer keuze!

Wij wensen je veel (biologisch) wijnplezier!

Met vriendelijke groet,

Chantal Driesen”